Szállítási feltételek

ÁRU ÁTVÉTELE
A megrendelt áru átvételére több lehetőséget kínálunk:
Házhoz szállítás utánvétellel: 1.370 Ft.
előre utalással: 1120 Ft

Igyekszünk minden rendelést a lehető leghamarabb elküldeni. A kézbesítés a feladást követő munkanapon várható, erről e-mailben is tájékoztatjuk ügyfeleinket.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS UTÁNVÉTELLEL
Ha a rendeléseket utánvéttel szállítjuk a megadott címre, a csomag ellenértékét a kézbesítőnek átmenetileg csak bankkártyával lehet kifizetni.

A szállítást megelőzően e-mailben tájékoztatást küldünk a kézbesítés várható napjáról. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy legyen a megadott címen valaki, aki a küldeményt átveszi. A csomagot munkahelyi címre is lehet kérni. Kérjük, hogy fokozottan ügyeljen a szállítási cím megadásakor az adatok pontosságára. Ha nem az Ön neve van a megadott címen kiírva, lehetőség van a megjegyzés rovatban feltüntetni még egy címzettet (lehet cégnév is). Így biztosan megtalálja Önt a futár.

Az utalásos megrendeléseket előbb összekészítjük, utána számlázzuk és küldjük el az utaláshoz szükséges adatokat, így a bankszámla számot is.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ELŐRE UTALÁSSAL
Ha rendelését átutalással szeretné fizetni, akkor az átutalás beérkezése után a csomagot a GLS futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.


A szállítási költség minden esetben a Vásárlót terheli, függetlenül attól, hogy a kézbesítés kinek a hibájából hiúsul meg. (Például nem hallja meg a csengőt, nem találja meg az értesítőt, pontatlan a címzés stb.)

Amennyiben a címzettel a kézbesítő nem tudja felvenni a kapcsolatot, még két alkalmmal próbálozik meg a futár a kézbesítéssel, ezután csomagot visszaszállítják hozzánk és mi visszautaljuk a pénzt. Az összes felmerülő költség -beleértve a visszaszállítás díját is- minden esetben a Vásárlót terheli.
Éppen ezért kérjük, hogy ha a szállítás várható időpontját visszaigazoló e-mailben megadott határidő utáni napon sem kapná meg a csomagot, vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot a 409-1811-es telefonszámon. Ő megadja Önnek a fuvarlevél számát, és azt a telefonszámot, amelyen tud érdeklődni a szállítással kapcsolatban.

Csomagolási díjat nem számolunk fel, kivéve ha az áru terjedelme extra csomagolást igényel. Ebben az esetben is csak a csomagolóanyag ára kerül felszámításra.

SZÁMLÁZÁS: Minden küldeményünkhöz összesített számlát állítunk ki, mely tartalmazza az összesített termékek értékét valamint a szállítás értékét. Amennyiben tételes számlát kér, kérjük hogy azt minden esetben külön tüntesse fel a megjegyzés rovatban. Lezárt hónap számláját utólag nem tudjuk módosítani.

A megrendeléseket csak a készlet erejéig tudjuk teljesíteni. Készlethiány miatt legfeljebb a következő szállításig tartjuk vissza a küldeményt. Az esetleg hiányzó cikkekről e-mailben értesítést küldünk, így lehetőség van helyettesítő terméket kérni. Egyeztetés nélkül helyettesítő terméket nem küldünk.
A rendelések módosítására csak írásban, a webshopon keresztül van lehetőség addig, amíg a csomag nincs lezárva. Ezt követően már nem tudunk sem kivenni, sem hozzátenni semmit. A csomagot akkor zárjuk le, amikor az e-mail értesítőt kiküldjük. (Tehát NEM a szállítás napja!)

MINŐSÉG ÉS GARANCIA
Az általunk forgalmazott termékek kifogástalan minőségéért garanciát vállalunk. Az egyes gyöngyök színtartóssága függ az alkalmazott színezőanyagoktól és a gyártástechnológiától, ezért bizonyos színek kophatnak vagy fakulhatnak, így a garancia a színtartósságra nem vonatkozik.

A termékek színárnyalata minden igyekezetünk ellenére a valóságban eltérhet a monitoron látottaktól, ezért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy minden esetben kísérje figyelemmel az áruhoz tartozó leírést is!

ÁRUCSERE, ELÁLLÁS A VÁSÁRLÁSTÓL
A fogyasztó és vállalkozási közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján cserére, vagy a vásárlási szándéktól való elállásra a termék átvételétől számított 14 naptári napon belül van lehetőség.

A vásárlástól való elállást vagy cserét a vásárlónak nem kell megindokolnia.

Termékeinket minden esetben teljesen átlátszó csomagolásban forgalmazzuk. Szemrevételezhető a termékek színe, mérete és minden egyéb lényeges tulajdonsága, így a csomagok felbontása nem szükséges a használhatóság megítéléséhez. Ezért a csomagok kibontásából eredő értékcsökkenés a rendelet értelmében a Vásárlót terheli.

Az elállási szándékot szóban (telefonon), postai úton (célszerű tértivevényes levélben), e-mailben, vagy üzletünkben személyesen lehet bejelenteni.

A Vásárló köteles a terméket saját költségén visszajuttatni az eladó részére.

A vásárlástól való elállás esetén az eladó a termék visszaérkezését, vagy a visszaküldés tényének igazolását követően haladéktalanul visszafizeti a Vásárló részére a teljes kifizetett összeget.